promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Dancing with the Stars táncosának komoly gonddal kellett megküzdenie
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Dancing with the Stars legutóbb kiesett versenyzője, Istenes László elárulta, három sérvvel táncolta végig a hat adást, de ennek ellenére sem hagyott volna ki adást.

A Dancing with the Stars legutóbbi adásában, Istenes László és Czina Boglárka esett ki. A Mokka műsorvezetője a kiesést követően elárulta, haragszik a zsűrire. „Harmadik hete hallgatjuk azt, hogy egyre jobbak vagyunk, de a pontszámok ugyanolyanok" – mondta Istenes László. Mint kiderült, nemcsak túlterhelésből adódó izomgyulladása volt már a Dancing with the Starsból távozó versenyzőnek, hanem három sérvvel táncolta végig a hat adást. Utóbbit maga Istenes árulta el a Blikknek.

„Egyes férfiak a náthát is halálos kórként élik meg, de én nem vagyok nyavalygós típus. Tudom, ez most Boginak is új információ lesz, de sajnos van egy nyaki gerincsérvem, úgy álltam színpadra hétről hétre. Emellett a tánc során jelentkezett kicsit lejjebb egy 'normál' gerincsérv is, sőt, fél éve lágyéksérv is kínoz. Nem volt könnyű dolgom, hiszen az elmúlt három hónapban alaposan megerőltettük a testem" – mesélte a bulvárlapnak a Mokka házigazdája.

Istenes László elárulta, orvosai már régen megműtötték volna, de ő már egy ideje tologatja a beavatkozást. „Összesen hat kilogrammot emelhetnék..." – tette hozzá. Táncpartnere, Czina Boglárka elképedve fogadta a hírt, hogy társa milyen problémákkal is küzdött.

„Fittyet hányt a fájdalomra! Utólag mondta el, miután a koreográfiában két-három durva emelést megcsináltunk, hogy az orvosai azt mondták, hasonlókat semmilyen körülmények között ne csináljon" – fogalmazott Czina Boglárka.

Ugyan Istenes semmi pénzért nem mulasztott volna a műsorból, de a bulvárlap által megkérdezett dr. Kóczán István belgyógyász-kardiológus azt azért kiemelte, hogy bármikor megtörténhetett volna, hogy a műsorvezető iehajol vagy tesz egy hirtelen mozdulatot, aztán úgy marad.

[[c3]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás